Hoe FaceTime op Mac te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Log in op uw Apple-account en klik op de knop “Accounts” in de linkerbovenhoek van het scherm.
  2. Klik onder ‘Mijn account’ op de knop ‘Instellingen’.
  3. Klik aan de linkerkant van het scherm op het tabblad ‘Privacy’.

FaceTime uitschakelen op iOS en macOS

FAQ

Hoe verwijder ik FaceTime van mijn Mac?

Er zijn een paar manieren om FaceTime van je Mac te verwijderen. Een manier is om de Systeemvoorkeuren te openen en het FaceTime-pictogram in het linkerdeelvenster te selecteren. Een andere manier is om het Apple-menu te openen en Systeemvoorkeuren te selecteren. De laatste manier is om de zijbalk “Toepassingen” van de Finder te gebruiken en FaceTime te selecteren.

Hoe verwijder en installeer ik FaceTime op mijn Mac?

Om FaceTime op uw Mac te verwijderen, opent u de Terminal-app en typt u “sudo uninstall facetime”. Om FaceTime opnieuw te installeren, opent u de Terminal-app en typt u “sudo herinstall facetime”.

Hoe verwijder ik FaceTime?

Open de FaceTime-app, selecteer ‘Instellingen’ in het hoofdmenu en selecteer vervolgens ‘Oproepen verwijderen’.

Hoe verwijder je FaceTime en Imessage op Mac?

Om FaceTime en Imessage op Mac te verwijderen, opent u de Systeemvoorkeuren en selecteert u “Privacy” onder “Algemeen”. Selecteer vervolgens “Deze berichten verwijderen wanneer ik uitlog” en druk op de Delete-toets.

Hoe zet ik FaceTime uit op mijn laptop?

Om FaceTime op uw laptop uit te schakelen, opent u het Configuratiescherm en klikt u op het pictogram “FaceTime”.

Hoe voorkom ik dat mijn Mac oproepen ontvangt?

Er zijn een paar manieren om te voorkomen dat uw Mac oproepen ontvangt. Een manier is om een ​​blokkeerregel in te stellen in de telefoon-app van je Mac. Een andere manier is om doorschakelen uit te schakelen in de instellingen van je Mac.

  Hoe krijg ik mijn contacten terug van Metro PCS?

Waarom kan ik FaceTime niet van mijn Mac verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom FaceTime niet van je Mac kan worden verwijderd. Ten eerste is FaceTime een communicatiedienst en als zodanig is het onderworpen aan het privacybeleid van Apple. Ten tweede vereist FaceTime een door Apple uitgegeven account en als dat account eenmaal is beëindigd, blijft FaceTime functioneren maar is het niet toegankelijk. Ten slotte vereist FaceTime macOS 10.13 of hoger en op sommige Macs is die versie van macOS niet geïnstalleerd.

Waar is de FaceTime-app op mijn Macbook Pro?

De FaceTime-app bevindt zich in de map Programma’s op uw Macbook Pro.

Hoe installeer ik FaceTime op mijn Mac?

Om FaceTime op uw Mac te installeren, opent u eerst de Systeemvoorkeuren en klikt u op het tabblad Beveiliging en privacy. Selecteer FaceTime in de lijst met applicaties in het gedeelte ‘Applicatieondersteuning’. Als je een FaceTime-account bij Apple hebt, moet je inloggen voordat de installatie begint.

Hoe schakel ik de FaceTime-link uit?

Om de FaceTime-link uit te schakelen, opent u de FaceTime-app en selecteert u ‘Instellingen’. Selecteer onder ‘Linkinstellingen’ de optie ‘Geen FaceTime-links weergeven in oproepen.

Hoe verwijder ik iMessage van mijn Mac?

Er zijn een paar manieren om iMessage van je Mac te verwijderen. De eenvoudigste manier is om Systeemvoorkeuren te openen en op het tabblad Bericht en agenda te klikken. Daar kun je selecteren welke berichten je wilt verwijderen en hoe lang ze bewaard blijven. Een andere optie is om de menubalk van de Finder te gebruiken en ‘Alle berichten verwijderen’ te selecteren.

  Hoe verwijder ik het beheerdersaccount op Mac?

Hoe weet ik of mijn Apple ID is aangemeld bij FaceTime?

Om te controleren of uw Apple ID is aangemeld bij FaceTime, opent u FaceTime en logt u in met uw Apple ID. Als FaceTime een bericht weergeeft met de tekst “Uw Apple ID is niet geregistreerd voor deze service”, dan is uw Apple ID niet aangemeld bij de service.

Hoe kan ik de synchronisatie van mijn iPhone en macbook ongedaan maken?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. De eenvoudigste manier is om de “sync”-knop op uw iPhone en Macbook te gebruiken om verbinding te maken en vervolgens de “delete”-knop te gebruiken om de bestanden te verwijderen die zijn gesynchroniseerd.

Hoe wijzig ik de FaceTime-instellingen op de Mac?

Om FaceTime-instellingen op Mac te wijzigen, open je de Systeemvoorkeuren en selecteer je “FaceTime”. Selecteer in het gedeelte ‘Algemeen’ de optie ‘Standaardinstellingen gebruiken’. Selecteer in het gedeelte ‘Telefonie’ de optie ‘Alleen oproepen vanaf deze telefoon toestaan’.

Hoe werkt FaceTime op Mac?

FaceTime werkt op Mac met behulp van de microfoon en luidspreker van de telefoon.