Hoe een Xbox-account online te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er is geen definitief antwoord op deze vraag.
  2. Sommige verwijderingsmethoden omvatten het verwijderen van uw Xbox-account van uw console.
  3. Het Xbox Live-account verwijderen of contact opnemen met Xbox-ondersteuning.

Hoe een gebruikersaccount op Xbox One te verwijderen en profielen te verwijderen

FAQ

Kun je een Xbox Live-account permanent verwijderen?

Ja, je kunt je Xbox Live-account permanent verwijderen. Ga hiervoor naar de Xbox Live-accountinstellingen en klik op de link “Mijn account verwijderen”.

Hoe deactiveer ik een Xbox one-account?

Om een ​​Xbox one-account te deactiveren, moet je naar de “Xbox LIVE”-website gaan en je aanmelden met je Microsoft-account. Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u op het tabblad ‘Accounts’ klikken en vervolgens ‘Een account deactiveren’ selecteren.

Hoe verwijder ik een Xbox-account van mijn telefoon?

Volg deze stappen om een ​​Xbox-account van je telefoon te verwijderen:
Open de Xbox-app op je telefoon.
Selecteer onder ‘Accounts’ de optie ‘Dit account verwijderen’.
Voer de gewenste informatie in en klik op ‘verwijderen’.
Je Xbox-account wordt verwijderd en je kunt er niet meer op spelen.

Hoe verwijder ik mijn Xbox Live-account uit mijn e-mail?

Om je Xbox Live-account uit je e-mail te verwijderen, kun je deze handleiding gebruiken: https://www.xbox.

Hoe verwijder ik mijn Microsoft-account online?

Om uw Microsoft-account online te verwijderen, moet u naar de Microsoft-website gaan en inloggen. Nadat u bent ingelogd, klikt u op het tabblad “Accounts”. Klik onder ‘Mijn accounts’ op de knop ‘Account verwijderen’. U wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren. Nadat u uw wachtwoord heeft ingevoerd, klikt u op de knop “Verwijderen”.

  Welke schroevendraaier heb ik nodig om de Xbox One-controller te openen?

Waarom kan ik een Microsoft-account niet verwijderen?

Het verwijderen van een Microsoft-account is niet mogelijk zonder een Microsoft-account.

Hoe verwijder ik mijn Xbox-account op afstand van een andere Xbox?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces van het op afstand verwijderen van een Xbox-account van een andere Xbox afhankelijk is van de specifieke omstandigheden. Enkele tips voor het op afstand verwijderen van een Xbox-account van een andere Xbox zijn onder meer het gebruik van een service van derden, zoals Xbox Live Transfer of de online service van Microsoft, Microsoft OneDrive.

Hoe verwijder ik mijn Xbox Live-account zonder mijn Microsoft-account te verwijderen?

Om je Xbox Live-account te verwijderen zonder je Microsoft-account te verwijderen, kun je de volgende stappen volgen:
Log in op Xbox Live.
Selecteer ‘Mijn account’.
Klik in het scherm “Accountgegevens” op de knop “Account verwijderen”.
Onder ‘Details van verwijdering’ ziet u een bericht met de tekst ‘Dit account kan niet worden verwijderd.

Kun je een Microsoft-account verwijderen?

Nee, u kunt een Microsoft-account niet verwijderen.

Kan ik een Xbox-account verwijderen en een nieuwe maken met hetzelfde e-mailadres?

Nee, je kunt geen Xbox-account verwijderen en een nieuwe maken met hetzelfde e-mailadres.

Kan ik mijn Microsoft-account verwijderen en opnieuw beginnen?

Ja, u kunt uw Microsoft-account verwijderen en opnieuw beginnen.

Hoe kan ik mijn Microsoft-account verwijderen zonder wachtwoord?

Er zijn een paar manieren om uw Microsoft-account zonder wachtwoord te verwijderen. Een manier is om naar uw accountinstellingen te gaan en ‘Mijn Microsoft-account verwijderen’ te selecteren. Een andere manier is om de “Microsoft-tool voor het verwijderen van accounts” te gebruiken die u online kunt vinden.

  Waarom laadt mijn Xbox 360-controller niet op?

Hoe wijzig ik het e-mailadres op mijn Xbox-account?

Om uw Xbox-e-mailadres te wijzigen, gaat u naar het scherm “Instellingen” en klikt u op “E-mailadres wijzigen”. Typ een nieuw e-mailadres in en klik op ‘Wijzigingen opslaan’.

Hoe kan ik zien welke accounts aan mijn Xbox zijn gekoppeld?

Om te zien welke accounts aan je Xbox zijn gekoppeld, kun je de Xbox LIVE-interface gebruiken.

Wat gebeurt er als ik mijn account van mijn Xbox One verwijder?

Als je je account van je Xbox One verwijdert, gaan al je games en content verloren. Je zult helemaal opnieuw moeten beginnen.