Hoe een WhatsApp-bericht vanaf de website te verzenden?

Beste antwoord:
  1. Er zijn een paar manieren om dit te doen.
  2. Een manier is om een ​​dienst als WhatsAPI te gebruiken.
  3. Een andere manier is om een ​​script te gebruiken dat berichten van uw website kan verzenden.

Hoe een bericht op WhatsApp te verzenden met PHP || Live demo || Chat-API || WhatsApp-API #chatapi

FAQ

Hoe kan ik een WhatsApp-bericht verzenden vanaf een HTML-website?

Er is geen ingebouwde manier om dit te doen, maar er zijn een paar oplossingen. Een daarvan is om een ​​service van derden zoals WhatsAPI te gebruiken. Een andere manier is om een ​​webpagina te maken die een WhatsApp-knop bevat en vervolgens JavaScript gebruikt om het bericht te verzenden wanneer op de knop wordt geklikt.

Hoe start ik een WhatsApp-chat rechtstreeks vanaf internet?

Om een ​​WhatsApp-chat vanaf het web te starten, opent u WhatsApp op uw computer en klikt u op het tabblad Chats. Zoek vervolgens in de lijst Chats de chat die u wilt starten en klik op het pictogram met de drie stippen rechts ervan. Selecteer tot slot Nieuwe chat.

Hoe kan ik een WhatsApp-bericht verzenden zonder WhatsApp?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Een manier is om een ​​app zoals Signal te gebruiken, waarmee je berichten kunt verzenden zonder WhatsApp te gebruiken. Een andere manier is om een ​​dienst als Google Voice of Skype te gebruiken, waarmee je ook berichten kunt versturen zonder WhatsApp.

Hoe kan ik vanaf de pc een bericht naar WhatsApp verzenden?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Een daarvan is om een ​​app genaamd WhatsApp Web te gebruiken, waarmee je je computer kunt gebruiken om berichten te verzenden en ontvangen. Een andere manier is om een ​​programma genaamd Pushbullet te gebruiken, waarmee je berichten van je computer naar je telefoon kunt sturen.

  Hoe WhatsApp-status toevoegen in WhatsApp Web?

Ondersteunt WhatsApp HTML?

Ja, WhatsApp ondersteunt HTML. Dit betekent dat u RTF-berichten kunt maken met afbeeldingen, hyperlinks en andere opmaakopties.

Hoe WhatsApp toevoegen aan HTML?

Om WhatsApp aan HTML toe te voegen, kun je de WhatsApp-webclient gebruiken. Open eerst WhatsApp op je telefoon en scan de QR-code op de WhatsApp-webclient. Voer vervolgens het telefoonnummer in dat aan uw account is gekoppeld en klik op “Volgende”. U wordt gevraagd uw verificatiecode in te voeren. Nadat je de verificatiecode hebt ingevoerd, kun je de WhatsApp-webclient gaan gebruiken.

Hoe kan ik een bericht van Google naar WhatsApp sturen?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Een manier is om een ​​app genaamd Zapier te gebruiken, die verschillende apps met elkaar verbindt. Een andere manier is om een ​​app genaamd IFTTT te gebruiken, die ook verschillende apps met elkaar verbindt.

Hoe kan ik WhatsApp Business integreren in mijn website?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Een daarvan is om een ​​webpagina te maken die een chatbot host, die vervolgens kan worden gebruikt om via WhatsApp met klanten te communiceren. U kunt ook een plug-in gebruiken om WhatsApp-knoppen op uw website in te sluiten, zodat klanten rechtstreeks vanaf uw website contact met u kunnen opnemen. Ten slotte kunt u een WhatsApp-gateway gebruiken om uw website met WhatsApp te verbinden, waarmee u berichten van uw website kunt verzenden en ontvangen.

Kun je een bericht sturen op WhatsApp zonder online te zijn?

Ja, je kunt berichten verzenden op WhatsApp zonder online te zijn. Uw berichten worden verzonden wanneer u de volgende keer online bent.

  Hoe WhatsApp-instellingen resetten?

Kan ik WhatsApp gebruiken zonder telefoon?

Ja, je kunt WhatsApp gebruiken zonder telefoon. Je kunt de app op een computer of tablet gebruiken.

Hoe kan ik vanaf mijn computer WhatsApp-berichten naar niet-opgeslagen nummers sturen?

Er is geen directe manier om dit te doen, aangezien WhatsApp alleen toestaat dat berichten worden verzonden naar nummers die zijn opgeslagen in het telefoonboek van de gebruiker. Er zijn echter een paar tijdelijke oplossingen die kunnen worden gebruikt.
Een oplossing is om de WhatsApp-webinterface te gebruiken. Open hiervoor WhatsApp op je telefoon en ga naar Menu > WhatsApp Web. Scan de QR-code die op uw computerscherm verschijnt met uw telefoon en u kunt vanaf uw computer berichten verzenden.