Hoe een tv-programma uit iTunes te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er is niet één definitief antwoord op deze vraag.
  2. Enkele tips die kunnen helpen, zijn onder meer het verwijderen van uw account als het een bepaalde tijd inactief is geweest.
  3. Controleer uw spammap en verwijder alle oude of irrelevante inzendingen als u deze in het verleden heeft gedaan.
  4. Neem contact op met de auteur als je vragen of opmerkingen hebt over hun werk.

Hoe programma’s op Mac te verwijderen

FAQ

Hoe verwijder ik een tv-programma uit mijn iTunes-bibliotheek?

Om een ​​tv-programma uit uw iTunes-bibliotheek te verwijderen, opent u eerst de iTunes Store en logt u in. Selecteer vervolgens het programma dat u wilt verwijderen uit de lijst met programma’s aan de linkerkant. Om de show te verwijderen, klikt u op de rode X ernaast en selecteert u ‘Verwijderen.

Hoe verwijder ik een gedownload tv-programma?

Om een ​​gedownload tv-programma te verwijderen, moet u er eerst voor zorgen dat het programma niet-downloadbaar is door op de “X” ernaast in de lijst aan de linkerkant te klikken. Selecteer vervolgens “Verwijderen” in het menu en bevestig door op de “x” naast “Verwijderen” te klikken.

Hoe verwijder je bekeken programma’s op Apple TV?

Om een ​​bekeken programma op Apple TV te verwijderen, open je de Apple TV-app en selecteer je ‘Geschiedenis’. Selecteer vervolgens de show die u wilt verwijderen en druk op “Verwijderen.

Hoe verwijder ik tv-programma’s uit de cloud?

Als u een tv-programma uit de cloud wilt verwijderen, moet u er eerst voor zorgen dat het programma niet wordt gebruikt in uw live tv-ervaring. Als dit het geval is, moet het mogelijk handmatig worden verwijderd. Volg deze stappen om een ​​tv-programma uit de cloud te verwijderen: 1. Open uw CloudWatch-app op uw apparaat. 2. Klik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm en selecteer “Verwijderen” 3.

  Hoe verwijder ik mijn YouTube-account op mijn tv?

Hoe verwijder ik films van iTunes op mijn iPad?

Om een ​​film van iTunes op uw iPad te verwijderen, opent u eerst de iTunes-app en klikt u op het tabblad Films. Klik vervolgens op het selectievakje naast de film die u wilt verwijderen en druk op de knop Verwijderen.

Hoe verwijder ik films van iTunes op mijn Mac?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het verwijderingsproces voor films op iTunes afhankelijk is van het specifieke Apple-apparaat. U kunt echter over het algemeen films van uw Mac verwijderen door naar het menu “Bibliotheek” te gaan en “Films” te selecteren. Selecteer vervolgens onder ‘Verwijderen’ de optie ‘Verwijderen’.

Waarom kan ik geen video’s van de iPhone verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom je video’s mogelijk niet van je iPhone kunt verwijderen:
Misschien heb je niet genoeg opslagruimte. Als je veel video’s hebt, kun je overwegen ze allemaal te verwijderen en een nieuw account aan te maken.
De iPhone ondersteunt geen back-up van video’s. Als je je telefoon verliest of als deze wordt gestolen, zijn je video’s voor altijd verloren.

Hoe verwijder ik gedownloade bestanden op mijn iPhone?

Om gedownloade bestanden op uw iPhone te verwijderen, opent u de Finder en klikt u op het tabblad “Bestanden”. Scroll naar beneden en zoek het bestand dat u wilt verwijderen en klik op de knop “Verwijderen”.

Hoe verwijder ik gedownloade video’s op mijn iPhone?

Om gedownloade video’s op je iPhone te verwijderen, open je de Foto’s-app en selecteer je de video’s die je wilt verwijderen. Tik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer ‘Verwijderen.

  Hoe bedien ik mijn Proscan TV zonder afstandsbediening?

Waar zijn de instellingen in de Apple TV-app?

De instellingen voor de Apple TV-app bevinden zich in het gedeelte ‘Instellingen’ van het hoofdmenu op uw apparaat.

Kun je kijkgeschiedenis zien op Apple TV?

Nee, maar u kunt het afspelen van eerdere shows en films op uw Apple TV regelen met de knop “Bewerken” op het hoofdscherm.

Hoe verwijder ik tv-programma’s van iTunes op mijn iPhone?

Volg deze stappen om een ​​tv-programma van je iTunes-account te verwijderen:
Open op je iPhone de App Store en log in op je Apple-account.
Typ “TV-programma’s” in de zoekbalk en druk op enter.
Blader in het resultatenvenster naar beneden en selecteer ‘Verwijderen’.
Klik op de knop “Tv-programma verwijderen” en bevestig uw verwijdering door op de “x” in de linkerbovenhoek te klikken.

Hoe verwijder je opnames?

Om een ​​opname te verwijderen, opent u de app en selecteert u “Opname verwijderen”.

Hoe verwijder je tv-programma’s van iPad?

Er zijn een paar manieren om tv-programma’s van een iPad te verwijderen. Een manier is om de App Store te openen en te zoeken naar ‘Verwijderen van tv-programma’s’. Een andere manier is om op de drie regels in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm te klikken en ‘Verwijderen’ te selecteren.

Wat gebeurt er als je een film uit de iTunes-bibliotheek verwijdert?

Als u een film uit de iTunes-bibliotheek verwijdert, wordt deze van uw apparaat verwijderd en kunt u deze niet bekijken.