hoe een screenshot te maken in vlc

Beste antwoord:
  1. Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag.
  2. Omdat het proces voor het maken van schermafbeeldingen in de VLC-mediaspeler kan variëren, afhankelijk van uw besturingssysteem en versie van VLC.
  3. Een eenvoudige manier om een ​​screenshot te maken in VLC is door op Ctrl+S te drukken op Windows of Linux, of op Command+S op macOS.

Hoe maak je een screenshot in VLC-speler op pc | Maak foto’s in de VLC-mediaspeler

FAQ

Is VLC gratis te downloaden?

Ja, VLC is gratis te downloaden en te gebruiken. Het is een populaire mediaspeler voor Windows, Mac en Linux en ondersteunt een breed scala aan audio- en videoformaten.

Hoe download ik VLC?

Om VLC te downloaden, gaat u naar de VLC-website en klikt u op de knop “Download”. Selecteer vervolgens de versie van VLC die u wilt downloaden en klik op de knop “Downloaden” ernaast.

Hoe installeer ik VLC op mijn computer?

Om VLC op uw computer te installeren, gaat u naar de VLC-website en downloadt u de software. Nadat de software is gedownload, opent u het bestand en volgt u de instructies om VLC te installeren.

Hoe installeer ik VLC op Windows 7?

Om VLC op Windows 7 te installeren, gaat u eerst naar de VLC-website en downloadt u de software. Open vervolgens het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm om VLC te installeren.

Wat is de beste gratis mediaspeler?

Er zijn een aantal gratis mediaspelers beschikbaar, maar mijn persoonlijke favoriet is VLC Media Player. Het is lichtgewicht, snel en kan vrijwel elk type mediabestand afspelen. Het is ook beschikbaar voor verschillende platforms, dus het is geweldig voor huishoudens met meerdere apparaten.

  hoe maak je een screenshot-pixel

Is VLC de beste mediaspeler?

Er zijn veel verschillende mediaspelers en het hangt er echt van af wat je zoekt in een speler. VLC is een geweldige optie omdat het gratis en open source is en veel functies heeft. Het kan bijna elk type mediabestand afspelen en het heeft een aantal geweldige ingebouwde tools zoals een video-omzetter.

Hoe gebruik ik VLC op Windows 10?

Er zijn een paar manieren om VLC op Windows 10 te gebruiken. De eerste manier is om het Startmenu te openen en “VLC” te typen. Hierdoor wordt de VLC Media Player-app weergegeven. De tweede manier is om Verkenner te openen en naar de map te gaan waar uw VLC-mediabestanden zijn opgeslagen. Dubbelklik op het VLC-mediabestand om het te openen in de VLC Media Player-app.

Hoe installeer ik een videospeler op Windows 10?

Er zijn veel videospelers beschikbaar voor Windows 10, maar de meest populaire is waarschijnlijk VLC Media Player. Om het te installeren, opent u uw webbrowser en gaat u naar https://www.videolan.org/vlc/. Klik op de knop “Download VLC” en klik vervolgens op de link “Windows”. Zodra de download is voltooid, opent u het bestand en volgt u de instructies om VLC Media Player te installeren.

Hoe rip ik een dvd met VLC?

Om een ​​dvd met VLC te rippen, opent u VLC en gaat u naar Media > Converteren/opslaan. Selecteer in het menu Bestandstype de optie Dvd. Klik op de knop Bladeren en selecteer de dvd die u wilt rippen. Klik op de knop Converteren/Opslaan. Controleer in het volgende venster of het profiel is ingesteld op dvd-video. Selecteer een bestemming voor het geripte bestand en klik op de knop Opslaan. VLC begint met het rippen van de dvd.

  pixel 3 hoe screenshot te maken

Wat is de beste gratis videospeler voor Windows 10?

Er zijn een paar verschillende gratis videospelers voor Windows 10, maar de beste is waarschijnlijk VLC Media Player. Het is zeer veelzijdig en kan bijna elk type videobestand afspelen. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken en heeft veel ingebouwde functies.