Hoe een bericht op Twitch te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Open het chatvenster en zoek het bericht dat u wilt verwijderen.
  2. Klik op de drie regels in de rechterbovenhoek van het bericht.
  3. Klik in het dialoogvenster “Bericht verwijderen” op de knop “Verwijderen”.

Hoe een bericht op Twitch te verwijderen

FAQ

Hoe verwijder je een bericht in Twitch-chat?

Om een ​​bericht in Twitch-chat te verwijderen, moet je het eerst vinden. Zodra je het hebt gevonden, klik je op de drie regels in de linkerbovenhoek van het bericht. Klik vervolgens op de knop “Verwijderen”.

Kun je een bericht verwijderen dat je op Twitch hebt verzonden?

Ja, je kunt een bericht verwijderen dat je op Twitch hebt verzonden. Open hiervoor het chatvenster en klik op het bericht dat je wilt verwijderen. Selecteer vervolgens de knop Verwijderen in het menu dat verschijnt.

Hoe verwijder je berichten in de chat?

Om een ​​bericht in de chat te verwijderen, klikt u erop en selecteert u de knop “Verwijderen”.

Kun je gefluister op Twitch verwijderen?

Ja, je kunt gefluister op Twitch verwijderen. Ga hiervoor naar de pagina “Mijn account” en selecteer het tabblad “Fluisteren”. Selecteer op de pagina “Fluisteren” het gefluister dat je wilt verwijderen en klik op de knop “Verwijderen”.

Wat betekent Blue Crown op Twitch?

Blue Crown is een badge die wordt toegekend aan streamers die een bepaald abonneeniveau bereiken.

Hoe bewerk je een verzonden bericht in een kanaal?

Om een ​​verzonden bericht in een kanaal te bewerken, opent u het bericht in de chatclient en klikt u op de drie regels in de linkerbovenhoek. Dit opent het contextmenu van het bericht. Selecteer “Bericht bewerken.

  Hoe eerdere streams op Twitch te verwijderen?

Hoe verwijder je berichten op herinnering?

Remind is een berichten-app die je meldingen stuurt wanneer mensen die je volgt nieuwe berichten plaatsen. Om een ​​bericht te verwijderen, open je het bericht en tik je op de drie stippen in de rechterbovenhoek. Selecteer daar “Bericht verwijderen.

Waarom kan ik een chat in teams niet verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom u een chat in teams mogelijk niet kunt verwijderen. Een mogelijkheid is dat de chat nog in gebruik is door één of meerdere teamleden. Als u de chat probeert te verwijderen, kan deze in plaats daarvan verdwijnen voor alle teamleden, behalve voor de persoon die deze momenteel gebruikt. Een andere reden is dat de chat mogelijk met anderen is gedeeld en niet kan worden verwijderd zonder hun toestemming.

Hoe verwijder ik mijn gefluister?

Om je gefluister te verwijderen, open je de app en tik je op de drie lijnen in de linkerbovenhoek. Selecteer vervolgens ‘Fluisteren’. Tik op de blauwe “X” naast het gefluister dat je wilt verwijderen.

Hoe verwijder ik mijn chat op Whisper?

Volg deze stappen om je chat op Whisper te verwijderen:
Log in op uw account.
Klik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm.
Klik onder ‘Instellingen’ op ‘Chatten’.
Klik onder ‘Chat-instellingen’ op de blauwe knop ‘Chat verwijderen’.

Worden Twitch-beheerders betaald?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien Twitch-beheerders niet specifiek worden vermeld als werknemers van het streamingplatform. Er wordt echter algemeen aangenomen dat Twitch-beheerders een bescheiden salaris of commissie ontvangen voor hun werk op het platform.

  Hoe Shopify-account te verwijderen na proefperiode?

Wat betekent een roze diamant op Twitch?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Sommige mensen zouden kunnen zeggen dat een roze diamant op Twitch betekent dat de streamer hun goede doel promoot of een soort van geldinzamelingsactie doet. Andere mensen zouden kunnen zeggen dat het betekent dat de streamer een leuke tijd heeft en dat ze blij zijn om te streamen. Uiteindelijk is het aan de streamer zelf wat ze kiezen te doen met hun roze diamanten badge op hun kanaal.

Wat betekent de paarse ster op Twitch-chat?

De paarse ster op Twitch-chat wordt gebruikt om aan te geven dat een gebruiker zich in een chatroom voor de LGBTQ-gemeenschap bevindt.

Hoe bewerk ik een bericht?

Om een ​​bericht te bewerken, tikt u erop, houdt u het vast en selecteert u ‘Bewerken’.

Hoe verwijder je teamchatberichten?

Om teamchatberichten te verwijderen, opent u de chat-app en selecteert u een gesprek. Tik aan de rechterkant van het gesprek op de drie regels in de linkerbovenhoek. Selecteer Bericht verwijderen.