Hoe een Amazon-verlanglijst te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Log in op uw Amazon-account.
  2. Ga naar het gedeelte ‘Verlanglijstjes’ van uw account.
  3. Selecteer de lijst die u wilt verwijderen.
  4. Klik op de knop “Verwijderen” naast de naam van de lijst.

Hoe Amazon-verlanglijst op mobiel apparaat te verwijderen

FAQ

Hoe verwijder ik de Amazon-verlanglijst van een kind?

Om de Amazon-verlanglijst van een kind te verwijderen, gaat u naar het account van het kind en selecteert u ‘Lijsten en wensen beheren’. Selecteer onder ‘Mijn lijsten’ het tabblad ‘Verlangens’. Selecteer de knop “Lijst verwijderen” naast de lijst die u wilt verwijderen.

Kan ik mijn bestellijst op Amazon verwijderen?

Ja, je kunt je bestellijst op Amazon verwijderen. Open hiervoor de Amazon-website en ga naar de pagina “Mijn account”. Klik onder ‘Uw bestellingen’ op de link ‘Bewerken’ naast uw bestellijst. Selecteer op de pagina “Bestellingsdetails” de knop “Bestelling verwijderen”.

Hoe verwijder ik een naam van mijn Amazon-verlanglijstje?

Volg deze stappen om een ​​naam van je Amazon-verlanglijstje te verwijderen:
Open het Amazon-account waarvan u de naam wilt verwijderen.
Selecteer op de hoofdpagina van uw Amazon-account ‘Verlanglijstjes’.
Selecteer de lijst met de naam die u wilt verwijderen.
Klik op de naam van de persoon die u uit de lijst wilt verwijderen.

Waar is mijn verlanglijstje in de Amazon-app?

Je verlanglijst vind je op het tabblad ‘Verlanglijstjes’ van de Amazon-app.

Heeft Amazon de add-to-list verwijderd?

Ja, Amazon heeft de functie voor toevoegen aan lijst op 29 juli 2019 stopgezet.

Hoe verwijder ik mijn bestelgeschiedenis op Amazon 2022?

Om uw Amazon-bestelgeschiedenis te verwijderen, gaat u naar het gedeelte ‘Uw bestellingen’ op de Amazon-website en selecteert u de bestelling die u wilt verwijderen. Klik onder het tabblad “Details” op de knop “Deze bestelling verwijderen”.

  Hoe beheer ik mijn HBO-abonnement op Amazon?

Waarom kan ik mijn Amazon-bestellingen niet archiveren?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je je Amazon-bestellingen niet kunt archiveren. De meest waarschijnlijke reden is dat u de bestelling niet in het juiste formaat heeft ingevoerd.

Hoe verwijder ik mijn Amazon-geschiedenis?

Om je Amazon-geschiedenis te verwijderen, open je de Amazon-website en log je in. Selecteer onder ‘Je account’ de optie ‘Geschiedenis’. Selecteer op de pagina Geschiedenis het item dat u wilt verwijderen en klik ernaast op “Verwijderen”.

Hoe kunnen vreemden mijn Amazon-verlanglijst kopen?

Dat kan niet.

Hoe weet je of iemand iets van je verlanglijst heeft gekocht?

U kunt uw Wish List-account controleren om te zien of iemand er een item van heeft gekocht. U kunt uw aankoopgeschiedenis ook bekijken op Amazon.com.

Hoe vind ik een Amazon Wish List op mijn Iphone?

Er is geen officiële manier om een ​​Amazon-verlanglijst op een iPhone te vinden, maar je kunt de functie “Verlanglijstjes” in de Amazon-app gebruiken. Open hiervoor de Amazon-app en log in. Selecteer ‘Verlanglijstjes’ in het hoofdmenu. Je ziet al je huidige verlanglijstjes, evenals alle nieuwe die je in het verleden hebt gemaakt. Tik op een lijst om de inhoud ervan te bekijken.

Hoe maak ik een Amazon Wish List 2022?

Om een ​​Amazon Wish List 2022 te maken, moet je een account aanmaken op Amazon.com en inloggen. Zodra je bent ingelogd, klik je op het tabblad ‘Wish Lists’ bovenaan het scherm. Klik onder ‘Uw lijsten’ op de knop ‘Een nieuwe lijst maken’. Typ in het veld “Lijstnaam” “Amazon Wish List 2022”. Typ in het veld “Beschrijving” een korte beschrijving van uw lijst.

  Hoe foto's op Amazon-foto's te verwijderen?

Kan iemand een Amazon Wish List-bestelling annuleren?

Ja, je kunt een Amazon Wish List-bestelling annuleren. Ga hiervoor naar de pagina met bestelgegevens van het artikel dat u wilt annuleren en klik op de knop “Annuleren”.

Waar is de archiefknop op Amazon?

Er is geen knop “archiveren” op Amazon. U kunt alleen artikelen uit uw winkelwagen of bestelling verwijderen.

Hoe verwijder ik mijn aankoopgeschiedenis op mijn Iphone?

Er zijn een paar manieren om uw aankoopgeschiedenis op uw iPhone te verwijderen. U kunt naar de App Store gaan en “Instellingen” selecteren, vervolgens “Algemeen” selecteren en omlaag scrollen naar “Geschiedenis”. Hier kunt u elke app selecteren en verwijderen. U kunt ook naar de app “Instellingen” op uw iPhone gaan en “Privacy” selecteren.