Hoe een Amazon-lijst te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Ga naar de pagina van de lijst op Amazon om een ​​Amazon-lijst te verwijderen.
  2. Klik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van de pagina.
  3. Klik op de volgende pagina op de drie regels in de rechterbovenhoek van de pagina en vervolgens op Lijst verwijderen.

hoe een Amazon-verlanglijst te verwijderen

FAQ

Hoe verwijder je de verlanglijst in de Amazon-app?

Om een ​​verlanglijstje in de Amazon-app te verwijderen, open je de app en ga je naar het menupictogram in de linkerbovenhoek. Selecteer ‘Verlanglijstjes’. Vanaf hier kunt u de verlanglijst selecteren die u wilt verwijderen en op “Verwijderen” drukken.

Hoe beheer ik mijn Amazon-verlanglijstje?

Er zijn een paar manieren om je Amazon-verlanglijstje te beheren. U kunt een lijst maken op de Amazon-website, items toevoegen aan een bestaande lijst of items toevoegen aan een winkelwagentje en vervolgens uitchecken.

Hoe verwijder ik de Amazon-verlanglijst van een kind?

Om de Amazon-verlanglijst van een kind te verwijderen, opent u het Amazon-account voor dat kind en gaat u naar “Verlanglijstjes” in het hoofdmenu. Selecteer onder ‘Mijn verlanglijsten’ de lijst die u wilt verwijderen en klik op de knop ‘Verwijderen’.

Hoe verwijder ik mijn verlanglijstje?

Om je verlanglijst te verwijderen, open je de verlanglijst-app op je telefoon en tik je op de drie regels in de linkerbovenhoek. Selecteer vervolgens “Lijst verwijderen.

Waar is mijn verlanglijstje in de Amazon-app?

De verlanglijst bevindt zich in het gedeelte ‘Mijn account’ van de Amazon-app.

Kan iemand een Amazon Wish List-bestelling annuleren?

Ja, je kunt een Amazon Wish List-bestelling annuleren. Ga hiervoor naar uw Amazon-account en klik op ‘Uw bestellingen’. Klik op de pagina Bestellingen onder het kopje ‘Verlanglijstjes’ op de bestelling die u wilt annuleren. Klik naast ‘Artikelstatus’ aan de linkerkant van de pagina op de pijl-omlaag naast ‘Annuleringsbeleid’.

  Hoe Amazon-lijst te verwijderen?

Kan ik zien wie mijn Amazon Wish List heeft bekeken?

Ja, je kunt zien wie je Amazon-verlanglijstje heeft bekeken door naar de pagina ‘Je account’ op Amazon.com te gaan en op de link ‘Verlanglijstjes’ onder ‘Je persoonlijke gegevens’ te klikken. Van daaruit kunt u een lijst zien van alle mensen die uw lijst hebben bekeken.

Is een Amazon-verlanglijstje anoniem?

Ja, een Amazon Wish List is anoniem.

Hoe verwijder je een verlanglijstje op Kindle?

Om een ​​verlanglijstje op de Kindle te verwijderen, open je de Kindle-app en ga je naar Menu > Instellingen > Apparaat. Tik onder ‘Verlanglijstjes’ op de lijst die u wilt verwijderen en bevestig door op Verwijderen te tikken.

Hoe verwijder je verlanglijstje elfster?

Er is geen gemakkelijke manier om een ​​verlanglijst op Elfster te verwijderen, maar u kunt proberen uw account te verwijderen en vervolgens de verlanglijst vanuit uw account te verwijderen.

Hoe verwijder ik mijn Mudae-verlanglijstje?

Om je Mudae-verlanglijstje te verwijderen, open je de Mudae-app en tik je op de drie regels in de linkerbovenhoek. Tik in het volgende scherm op ‘Verlanglijstje’. Je ziet al je verlanglijstjes en je kunt degene die je wilt verwijderen selecteren door erop te tikken. Tik op “Verwijderen” om te bevestigen.

Hoe herstel ik een verwijderde lijst op Amazon?

Als je een lijst op Amazon verwijdert, verlies je de toegang tot alle gegevens die aan die lijst zijn gekoppeld. Om die gegevens te herstellen, moet u de lijst opnieuw maken.

Weet de cadeaugever of ik een Amazon-cadeau retourneer?

  Hoe foto's van Amazon-foto's te verwijderen?

Als het cadeau via Amazon is gekocht, kan de afzender waarschijnlijk zien wanneer het is verzonden en wanneer het is ontvangen. Als het geschenk niet via Amazon is gekocht, is er geen manier om het te volgen.

Hoe verberg ik mijn naam en adres op Amazon Wish List?

Er zijn een paar manieren om je naam en adres op Amazon Wish List te verbergen.
Een manier is om een ​​proxyserver te gebruiken. Ga hiervoor naar de pagina “Instellingen” van uw Amazon-account en selecteer onder het kopje “Algemeen” de optie “Proxyserver”. Voer de proxy-informatie in het tekstvak in en klik op de knop “Wijzigingen opslaan”.
Een andere manier is om een ​​privébrowser te gebruiken.

Wat is duidelijk de lijst?

Er is geen duidelijk antwoord op deze vraag.