Hoe een afspeellijst op iPod te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Een afspeellijst op een iPod verwijderen.
  2. Open de Muziek-app en selecteer de afspeellijst die je wilt verwijderen.
  3. Tik op de drie regels in de linkerbovenhoek van de afspeellijst en selecteer Verwijderen.

Hoe te verwijderen?

FAQ

Hoe verwijder ik een afspeellijst van mijn iPod Classic in iTunes?

Om een ​​afspeellijst van je iPod Classic op iTunes te verwijderen, open je iTunes en selecteer je de afspeellijst die je wilt verwijderen. Klik op de knop “Verwijderen”.

Kun je een afspeellijst van de iPod shuffle verwijderen?

Ja, u kunt een afspeellijst van een iPod shuffle verwijderen. Open hiervoor de iPod shuffle en selecteer de afspeellijsten die u wilt verwijderen. Druk op de verwijderknop aan de voorkant van de iPod shuffle.

Hoe verwijder ik een afspeellijst van mijn iPod nano?

Om een ​​afspeellijst van je iPod nano te verwijderen, open je de Muziek-app en selecteer je de afspeellijst die je wilt verwijderen. Tik op de knop Bewerken en selecteer Verwijderen.

Hoe verwijder ik een hele afspeellijst?

Om een ​​hele afspeellijst te verwijderen, open je de app Afspeellijsten op je telefoon en tik je op de afspeellijst die je wilt verwijderen. Tik vervolgens op de drie regels in de linkerbovenhoek van de afspeellijst en selecteer ‘Afspeellijst verwijderen’.

Waarom kan ik geen nummers van de iPod classic verwijderen?

iPod classic heeft geen harde schijf zoals nieuwere modellen, dus nummers worden opgeslagen op het flashgeheugen van het apparaat. Om een ​​nummer te verwijderen, moet je het eerst uit je iTunes-bibliotheek verwijderen.

  Hoe maak je een pop-up camperdoek schoon?

Kan ik nummers rechtstreeks van mijn iPod verwijderen?

Ja, u kunt nummers rechtstreeks van uw iPod verwijderen door deze stappen te volgen:
Open de iPod-app en selecteer de muziekbibliotheek.
Selecteer een nummer of groep nummers om te verwijderen.
Tik in het hoofdscherm op de pijl naast het nummer of de groep nummers en selecteer ‘Verwijderen’.
Bevestig de verwijdering door op “Ja” te tikken in het dialoogvenster dat verschijnt.

Hoe verwijder ik nummers van mijn iPod shuffle 2021?

Om een ​​nummer van je iPod shuffle 2021 te verwijderen, open je de Muziek-app en selecteer je het nummer dat je wilt verwijderen. Tik op de drie lijnen in de linkerbenedenhoek van het scherm en selecteer Verwijderen in het menu dat verschijnt.

Waarom kan ik geen nummers van mijn iPod nano verwijderen?

De iPod nano heeft geen harde schijf, dus je kunt er geen nummers van verwijderen.

Hoe wis ik mijn iPod shuffle?

Om uw iPod shuffle te wissen, moet u er eerst voor zorgen dat deze volledig is opgeladen. Houd de middelste knop ingedrukt totdat het groene lampje uitgaat. Sleep vervolgens de afspeel-/pauzeknop naar links totdat het rode lampje uitgaat. Houd ten slotte de middelste knop ingedrukt en sleep het scrollwiel naar rechts.

Hoe verwijder ik nummers van mijn iPod nano 6e generatie zonder iTunes?

Volg deze stappen om nummers van een iPod nano 6e generatie te verwijderen zonder iTunes te gebruiken:
Open het menuscherm van de iPod nano 6e generatie door de middelste knop ingedrukt te houden en ‘Instellingen’ te selecteren.
Selecteer “Muziek” in het instellingenmenu.
Selecteer het nummer dat u wilt verwijderen en druk op de pijl naar rechts om ‘Verwijderen’ te selecteren.

  Hoe verwijder ik de standaardbetaalmethode van Amazon?

Hoe verwijder ik afspeellijsten van mijn iPad?

Om afspeellijsten van uw iPad te verwijderen, opent u de app “Muziek” en selecteert u het tabblad “Afspeellijsten”. Selecteer de afspeellijst die u wilt verwijderen en druk op de knop “Verwijderen”.

Hoe verwijder ik nummers van mijn iPod 5e generatie?

Om een ​​nummer van je iPod 5e generatie te verwijderen, open je de Muziek-app en selecteer je het nummer dat je wilt verwijderen. Tik op de drie lijnen in de linkerbenedenhoek van het scherm en selecteer Verwijderen in het menu dat verschijnt.

Hoe verwijder je een afspeellijst uit iTunes?

Om een ​​afspeellijst uit iTunes te verwijderen, opent u iTunes en selecteert u de afspeellijst die u wilt verwijderen. Klik op de knop “bewerken” naast de naam van de afspeellijst en selecteer “verwijderen.

Hoe verwijder je een afspeellijst op Apple?

Om een ​​afspeellijst op Apple te verwijderen, open je de Muziek-app en selecteer je de afspeellijst die je wilt verwijderen. Tik aan de rechterkant van het scherm op de drie regels in de linkerbenedenhoek (hiermee worden al je afspeellijsten weergegeven). Tik op de knop “Verwijderen” naast de naam van de afspeellijst.

Hoe verwijder ik afspeellijsten van mijn iPhone?

Er zijn een paar manieren om afspeellijsten van je iPhone te verwijderen. Een manier is om naar de Muziek-app te gaan en de afspeellijst te selecteren die je wilt verwijderen. Tik vervolgens op de drie regels in de linkerbovenhoek van de afspeellijst en selecteer ‘Verwijderen uit bibliotheek’. Een andere manier is om naar de app Instellingen van je iPhone te gaan en ‘Muziek’ te selecteren. Tik onder ‘Afspeellijsten’ op de afspeellijst die u wilt verwijderen en tik vervolgens op ‘Verwijderen’.

  Hoe vind ik mijn oude Yahoo e-mailaccount?