Hoe deactiveer ik de Google Family Link van de telefoon van mijn kind?

Beste antwoord:
  1. Als je Google Family Link wilt deactiveren vanaf de telefoon van je kind, open je de Family Link-app en tik je op de naam.
  2. Scroll naar beneden en tik op ‘Google Family Link deactiveren’.

Hoe u uw apparaat uit de Family Link-app kunt verwijderen

FAQ

Hoe verander ik mijn Google-account van kind naar normaal?

Als u uw Google-account wilt wijzigen van kind naar normaal, moet u een bewijs van leeftijd overleggen. Dit kan door een kopie van uw rijbewijs of paspoort te overleggen. Zodra u uw leeftijd heeft aangetoond, werkt Google uw account bij naar de normale status.

Hoe kom ik van Family Link af?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om van Family Link af te komen, verschilt afhankelijk van uw specifieke situatie. Enkele tips om van Family Link af te komen, zijn onder meer praten met je ouders over je zorgen, alternatieve oplossingen zoeken en met Google communiceren over je situatie.

Wat gebeurt er als je kind 13 wordt via Family Link?

Als je kind 13 jaar of ouder is op Family Link, kan het zijn eigen Google-account maken en zijn eigen instellingen beheren. U kunt hun account of instellingen niet langer beheren.

Hoe schakel ik ouderlijk toezicht op Google uit?

Om ouderlijk toezicht op Google uit te schakelen, opent u uw webbrowser en gaat u naar https://myaccount.google.com/familylink/manage-kids?hl=nl. Meld u aan met het account waarop ouderlijk toezicht is ingeschakeld en klik vervolgens op de link ‘Uitschakelen’ naast de naam van het kind.

  Uitloggen bij Google Family Link

Hoe verwijder ik de Family Link-app zonder ouder?

Als je de Family Link-app wilt verwijderen zonder de hulp van je ouders, moet je eerst je family link-account verwijderen. Open hiervoor de Family Link-app en tik op het menu in de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer vervolgens “Instellingen” en “Account verwijderen”.
Nadat je account is verwijderd, kun je de Family Link-app verwijderen door deze stappen te volgen:

1. Open de app Instellingen op uw apparaat.
2. Tik op “Algemeen.

Hoe schakel ik Family Link uit na 13 jaar?

Om Family Link uit te schakelen, open je de Family Link-app en tik je op het menupictogram in de linkerbovenhoek. Tik vervolgens op Instellingen en scrol omlaag naar de onderkant van de pagina. Tik op Family Link uitschakelen.

Hoe wijzig ik mijn leeftijd op Google als ik 13 ben?

Als u uw leeftijd op Google wilt wijzigen, moet u een bewijs van uw leeftijd overleggen. Dit kan door een kopie van uw rijbewijs of paspoort naar Google te sturen. Zodra ze uw leeftijd hebben geverifieerd, zullen ze uw accountgegevens bijwerken.

Hoe schakel ik Family Link uit op de iPhone?

Als je Family Link op je iPhone wilt uitschakelen, open je de app Instellingen en tik je op je naam boven aan het scherm. Tik op Family Link en tik vervolgens op Verbinding verbreken.

Kan een 12-jarige een Google-account hebben?

Ja, een 12-jarige kan een Google-account hebben. Het account moet zijn gemaakt door een ouder of wettelijke voogd en het kind moet 13 jaar of ouder zijn om de meeste functies van het account te gebruiken.

  hoe google te bellen op een slimme vergrendelde telefoon

Moet ik Google mijn verjaardag geven?

Nee, je hoeft Google niet op je verjaardag te geven. Als u echter enkele functies van de site wilt gebruiken, zoals Gmail of Google+, moet u een Google-account maken en enkele basisgegevens verstrekken, waaronder uw geboortedatum.

Waarom kan ik een kind niet verwijderen uit Delen met gezin?

U kunt een kind uit Delen met gezin verwijderen als het niet meer bij u woont of ouder is dan 18 jaar. Als het kind nog bij u woont, kunt u het uit Delen met gezin verwijderen door de Apple ID uit uw gezin te verwijderen .

Hoe wijzig ik het apparaat van mijn kind op Family Link?

Als je het apparaat van je kind op Family Link wilt wijzigen, open je eerst de Family Link-app. Tik vervolgens op het menupictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer ‘Apparaten’. Van daaruit kunt u alle apparaten zien die aan uw account zijn gekoppeld, evenals welke momenteel door uw kind wordt gebruikt. Om van apparaat te wisselen, tikt u op het apparaat dat u wilt gebruiken en volgt u de instructies op het scherm.