Hoe de Amazon Photos-app te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Tik vanaf het startscherm van uw iPhone of iPad op het App Store-pictogram.
  2. Scroll naar beneden en tik op de Amazon Photos-app.
  3. Tik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het app-venster van Amazon Photos en tik vervolgens op App verwijderen.

Hoe foto’s van Amazon-vermelding te verwijderen

FAQ

Hoe schakel ik Amazon-foto’s uit?

Om Amazon Photos uit te schakelen, opent u de Amazon Photos-app en tikt u op de drie regels in de linkerbovenhoek. Schakel op het volgende scherm ‘Gebruik Amazon Photos voor back-up en synchronisatie’ uit.

Hoe verwijder ik de Amazon-app van de iPhone?

Om de Amazon-app van je iPhone te verwijderen, open je de App Store op je iPhone en tik je op het iTunes-pictogram. Scrol omlaag naar de onderkant van de App Store-pagina en tik op de knop “Verwijderen” naast de Amazon-app.

Neemt de Amazon-foto-app ruimte in beslag op de telefoon?

De foto-app van Amazon neemt geen ruimte in beslag op je telefoon.

Kan iemand mijn Amazon-foto’s zien?

Ja, iedereen met een Amazon-account kan je foto’s zien. Je hebt toegang tot je foto’s door op Amazon.com naar ‘Jouw foto’s’ te gaan en op de knop ‘Foto’s bekijken’ te klikken.

Wat gebeurt er met mijn foto’s als ik Amazon-foto’s annuleer?

Als je Amazon Photos annuleert, worden je foto’s van onze servers verwijderd. Afhankelijk van de versie van Amazon Photos die je hebt gebruikt, zijn sommige van je foto’s mogelijk nog steeds toegankelijk in de Amazon Photos-app en online.

  Hoe verwijder ik een verkopersmethode op Amazon?

Kun je Amazon-account verwijderen?

Ja, je kunt je Amazon-account verwijderen. Ga hiervoor naar de Amazon-website en log in. Klik op de hoofdpagina onder ‘Mijn account’ op ‘Uw account’. Selecteer in het gedeelte ‘Uw account’ de optie ‘Uw accounts beheren’. Klik onder ‘Uw Amazon-account’ op de blauwe knop ‘Mijn account verwijderen’. U wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen.

Hoe log ik uit bij de Amazon-app?

Om uit te loggen bij de Amazon-app, open je de Amazon-app en tik je op je profielfoto in de linkerbovenhoek. Tik op “Uitloggen”.

Hoe lang duurt het om Amazon-account te verwijderen?

Het verwijderen van een Amazon-account duurt meestal minder dan een minuut.

Zal het verwijderen van foto’s van mijn telefoon ze van Amazon-foto’s verwijderen?

Nee, als je foto’s van je telefoon verwijdert, worden ze niet verwijderd uit Amazon Photos.

Hoe heeft Amazon toegang tot mijn foto’s?

Amazon heeft een licentie om je foto’s te gebruiken zolang je ze toestemming hebt gegeven. Foto’s die deel uitmaken van Amazon’s eigen opslagservices, zoals Amazon S3, worden automatisch opgeslagen en hebben geen toestemming nodig.

Wat is Amazon-fotoopslag?

Amazon-fotoopslag is een cloudgebaseerde opslagservice waarmee u uw foto’s en video’s online kunt opslaan. Je hebt vanaf elk apparaat of elke computer toegang tot je foto’s en video’s. Amazon-fotoopslag is gratis te gebruiken.

Hoe voorkom ik dat Amazon-foto’s op andere apparaten worden weergegeven?

Als je Amazon Photos op je apparaat hebt geĆÆnstalleerd en je wilt niet dat het op andere apparaten wordt weergegeven, zijn er een paar dingen die je kunt doen. Ten eerste kun je naar Amazon Photos gaan en het tandwielpictogram voor instellingen selecteren (drie regels in een vak aan de linkerkant van de app). Onder ‘Algemeen’ kun je ‘Delen met andere apparaten’ uitschakelen. Als dat niet werkt, kunt u proberen de synchronisatie op uw apparaat uit te schakelen.

  Hoe u uw factuuradres in de Amazon-app kunt wijzigen.

Wat is de veiligste plek om foto’s op te slaan?

Een harde schijf is de veiligste plek om foto’s op te slaan.

Is Amazon-foto gratis bij Prime?

Ja, Amazon-foto is gratis bij Prime.

Zullen Amazon-foto’s duplicaten uploaden?

Duplicaten worden niet geĆ¼pload wanneer u foto’s uploadt naar Amazon. Foto’s die duplicaten zijn, worden uit uw account verwijderd.