Hoe Clash Of Clans-gegevens te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Om Clash of Clans-gegevens te verwijderen, moet je eerst inloggen op je account.
  2. Ga naar de pagina “Mijn account”.
  3. Op deze pagina zie je een lijst met alle apps die je hebt geregistreerd bij Clash of Clans.
  4. Onder elke app ziet u een knop “App verwijderen”.
  5. Klik op deze knop om de app van je account te verwijderen.

FAQ

Hoe verwijder je opgeslagen gegevens op Clash of Clans?

Er zijn twee manieren om opgeslagen gegevens op Clash of Clans te verwijderen. De eerste manier is om het scherm “Opgeslagen gegevens” te openen en de gegevens te selecteren die u wilt verwijderen. De tweede manier is door op de knop “Verwijderen” in het hoofdscherm van Clash of Clans te drukken.

Hoe herstart ik mijn Clash of Clans?

Om Clash of Clans opnieuw te starten, open je de app en tik je op de drie regels in de linkerbovenhoek. Selecteer vervolgens “Opnieuw opstarten.

Hoe verwijder ik spelgegevens uit Supercell ID?

Om spelgegevens van Supercell ID te verwijderen, moet je eerst inloggen op je account en op de knop “Instellingen” in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm klikken. Vanaf hier kun je je gamegegevens bekijken en beheren. Om spelgegevens te verwijderen, selecteert u de optie “Spelgegevens verwijderen” onder het kopje “Spelgegevens”.

Hoe kan ik mijn CoC Gmail-account verwijderen?

Volg deze stappen om uw CoC Gmail-account te verwijderen:
Log in op uw Google-account.
Klik op de drie lijnen in de rechterbovenhoek van het scherm.
Selecteer ‘Instellingen’.
Klik onder ‘E-mail’ op ‘Accounts’.
Selecteer onder ‘Uw account’ de optie ‘CoC Gmail’.
Klik op de drie regels in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer “Account verwijderen.

  Hoe opgeslagen gegevens op Pokemon Black te verwijderen?

Kan ik Clash of Clans verwijderen en opnieuw beginnen?

Ja, je kunt Clash of Clans verwijderen en opnieuw beginnen. Er zijn echter enkele dingen die u in gedachten moet houden voordat u Clash of Clans verwijdert: ten eerste verliest u alle voortgang die u hebt gemaakt. Ten tweede wordt uw account verwijderd als het een jaar inactief blijft. Ten slotte is het mogelijk dat u uw account niet kunt overzetten naar een ander apparaat of persoon.

Hoe start ik een nieuw Clash of Clans-account 2022?

Om een ​​nieuw Clash of Clans-account aan te maken, moet je eerst een nieuw Facebook-account aanmaken. Nadat u zich hebt aangemeld bij Facebook, gaat u naar de pagina Accountinstellingen en selecteert u de overzichtspagina van uw account. Klik onder ‘Instellingen’ op de link ‘Een nieuw account maken’. Voer op het volgende scherm uw naam, e-mailadres en wachtwoord in. Klik op de knop “Account maken” om het maken van uw nieuwe Clash of Clans-account te voltooien.

Hoe maak ik een nieuwe Supercell-ID aan?

Om een ​​nieuwe Supercell-ID aan te maken, moet u eerst een account aanmaken op de Supercell-website. Nadat u uw account heeft aangemaakt, kunt u inloggen en toegang krijgen tot uw profiel. Onder “Mijn Account” rechtsboven op de pagina vindt u de knop “Nieuwe ID aanmaken”. Klik op deze knop om uw nieuwe Supercell-ID aan te maken.

Verwijdert Supercell inactieve accounts?

Nee, Supercell verwijdert geen inactieve accounts.

Verwijdert Supercell Clash of Clans?

Nee, Clash of Clans wordt niet verwijderd door Supercell. Clash of Clans is nog steeds beschikbaar om te downloaden en te spelen in de App Store en Google Play.

  Hoe Save op Pokemon X te verwijderen?

Hoe verwijder ik mijn Supercell-ID en keer ik terug naar Google Play?

Om uw Supercell-ID te verwijderen, gaat u naar de Google Play-app op uw apparaat en selecteert u ‘Instellingen’ in het menu. Selecteer onder ‘Mijn account’ de optie ‘Accounts beheren’. Selecteer onder ‘Uw account’ de optie ‘Account verwijderen’. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en bevestig de verwijdering.

Wat gebeurt er als ik Clash of Clans verwijder?

Als je Clash of Clans verwijdert, gaat je voortgang verloren. U kunt het spel niet opnieuw spelen, tenzij u het opnieuw installeert.

Kun je 2 Clash of Clans-accounts op één apparaat hebben?

Helaas kun je geen twee Clash of Clans-accounts op één apparaat hebben.

Hoe reset ik mijn voortgang op clash Royale?

Om je voortgang op Clash Royale te resetten, open je het spel en selecteer je ‘Voortgang resetten.

Hoe verander ik van account op Clash of Clans?

Om je Clash of Clans-account te wijzigen, open je eerst het spel en ga je naar de pagina ‘Mijn account’. Op deze pagina ziet u een lijst met al uw accounts. Om over te schakelen naar een ander account, klikt u op de naam van het account dat u wilt gebruiken en voert u vervolgens uw inloggegevens in.

Hoeveel COC-accounts kan ik hebben?

U kunt maximaal zes Cocoa-accounts hebben.