Hoe browsegeschiedenis op Galaxy S5 te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er is niet één definitief antwoord op deze vraag.
  2. U kunt proberen uw browsegeschiedenis op uw Galaxy S5 te verwijderen door naar Instellingen> Privacy te gaan.
  3. De optie “Browsegeschiedenis verwijderen” selecteren.

Samsung Galaxy S5

FAQ

Hoe verwijder ik de browsegeschiedenis permanent op mijn Samsung-telefoon?

Als je een Samsung-telefoon hebt, kun je je browsegeschiedenis permanent verwijderen door naar de app “Instellingen” te gaan en “Geschiedenis” te selecteren.

Hoe verwijder ik de recente browsegeschiedenis?

Verwijder de recente browsegeschiedenis door op de knop “Verwijderen” op de werkbalk van uw browser te drukken.

Hoe verwijder ik mijn browsegeschiedenis op een Galaxy A5?

Als u uw browsegeschiedenis op een Galaxy A5 wilt verwijderen, schakelt u eerst uw telefoon uit door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat het scherm wordt uitgeschakeld. Open vervolgens de instellingen-app en scrol naar beneden om ‘Browsegeschiedenis’ te vinden. selecteer onder “Geschiedenistype” “Verwijderen”. Nadat u op “Verwijderen” hebt geklikt, wordt uw browsegeschiedenis verwijderd en gaan al uw gegevens verloren.

Hoe verwijder ik bezochte sites op mijn Samsung?

Om bezochte sites op uw Samsung te verwijderen, kunt u de Samsung Kies-software gebruiken. Open hiervoor de Samsung Kies-software en klik op het tabblad “Sites”. Selecteer vervolgens de site die u wilt verwijderen en klik op de knop “Verwijderen”.

Waarom kan ik mijn zoekgeschiedenis niet verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom u uw zoekgeschiedenis niet kunt verwijderen. De eerste reden is dat deze informatie wordt gebruikt om u te helpen dingen op internet te vinden en te vinden. Als u uw zoekgeschiedenis wilt wissen, moet u alle cookies en andere trackinggegevens die Google gebruikt verwijderen.

  Hoe omzeil ik Google op Samsung j4 plus?

Verwijdert het wissen van de geschiedenis alles?

Nee, het verwijdert niet alles. Het verwijdert de meest recente gegevens en alle bestanden die werden gebruikt om die gegevens op te slaan.

Hoe verwijder ik mijn browsegeschiedenis op mijn Android-telefoon?

Om uw browsegeschiedenis op uw Android-telefoon te verwijderen, kunt u de functie “Browsegeschiedenis verwijderen” in het menu van de browser gebruiken.

Hoe wis ik browsegegevens op mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om browsegegevens op uw telefoon te wissen. Een manier is om de browserextensie die u gebruikt te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Een andere manier is om de instellingen van je telefoon te resetten.

Waar is mijn browsegeschiedenis op Google?

Uw browsegeschiedenis wordt opgeslagen op Google.com en is toegankelijk via het Google-account waarmee u zich aanmeldt bij Google.

Hoe controleer ik de geschiedenis op mijn Samsung-telefoon?

Om de geschiedenis op uw Samsung-telefoon te controleren, opent u eerst de app Instellingen en selecteert u ‘Geschiedenis’. Selecteer vervolgens onder “Geschiedenistype” “Controleren op updates.

Hoe controleer je de internetgeschiedenis op Samsung?

De Samsung Smart TV wordt geleverd met een ingebouwde internetgeschiedenischecker. Om deze functie te gebruiken, moet u op de knop “Internet” op de afstandsbediening drukken en “Geschiedenis” selecteren. De geschiedenislijst toont u alle websites die zijn bezocht en de tijd die aan elke website is besteed.

Hoe wis je je cache?

Er zijn een paar manieren om je cache te wissen. Een manier is om de knop “Cache wissen” in het menu aan de linkerkant van de browser te gebruiken. Een andere manier is om de “Cancel Cache Refresh”-knop te gebruiken in de instellingen van uw webbrowser.

  Hoe kom ik af van Samsung-accountmeldingen op Galaxy S9?

Verwijdert Samsung Internet automatisch de geschiedenis?

Nee, Samsung Internet verwijdert de geschiedenis niet automatisch. Gebruik de tool Geschiedenis verwijderen in het hoofdvenster van Samsung Internet om de geschiedenis te verwijderen.

Hoe lang wordt internetgeschiedenis bewaard?

De internetgeschiedenis wordt 10 jaar bewaard.

Wie kan uw browsegeschiedenis zien?

Een webbrowser kan uw browsegeschiedenis zien.