Hoe bewaarbestand Pokemon Y te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Open het spel en selecteer “Bestand” op het hoofdscherm.
  2. Selecteer aan de linkerkant van het venster ‘Opslaan als’.
  3. Voer in het dialoogvenster Opslaan als een naam in voor uw opslagbestand en klik op ‘Opslaan’.
  4. Het spel maakt een nieuw opslagbestand in je huidige map en overschrijft de oude.

Pokemon X en Y-zelfstudie

FAQ

Hoe verwijder je je account op Pokemon Y?

Om je account op Pokemon Y te verwijderen, moet je naar de hoofdwebsite van Pokemon Y gaan en inloggen met je Nintendo-account. Nadat u bent ingelogd, selecteert u ‘Accounts’ in het hoofdmenu en selecteert u vervolgens ‘Account verwijderen’. U wordt gevraagd de verwijdering te bevestigen voordat deze kan plaatsvinden.

Hoe verwijder ik een Pokemon 3DS-opslagbestand?

Om een ​​Pokemon 3DS-opslagbestand te verwijderen, open je de Nintendo 3DS Homebrew Launcher en selecteer je ‘Bestand > Opgeslagen gegevens verwijderen.

Heeft Pokemon Y meerdere opslagbestanden?

Ja, Pokemon Y heeft meerdere opslagbestanden. Je kunt er een kiezen om te gebruiken wanneer je het spel start.

Hoe verwijder ik een Pokemon 3DS-opslagbestand?

Verwijder het opgeslagen bestand door naar het scherm “Instellingen” te gaan en “Opgeslagen gegevens verwijderen” te selecteren.

Hoe reset je Pokemon save?

Als je een Pokemon-opslag hebt die beschadigd is, kun je deze resetten door naar het scherm Opties te gaan en vervolgens op de knop Reset te klikken.

Hoe verwijder ik een Pokemon-bestand?

Er zijn een paar manieren om bestanden in Pokemon te verwijderen:
-Verwijder het bestand met behulp van Bestandsbeheer op uw computer.
-Verwijder het bestand met de opdracht Verwijderen in het Pokemon-spel.
-Verwijder het bestand met de opdracht Alles verwijderen in het Pokemon-spel.

  Hoe alle Solitaire-spellen te verwijderen?

Kun je 2 opslagbestanden hebben op Pokemon Y?

Ja, je kunt twee opslagbestanden op Pokemon Y hebben. Een voor je hoofdspelgegevens en een voor je voortgangsgegevens.

Hoe reset je Pokemon Y op 3ds?

Als je een 3ds hebt met het originele spel en de Pokedex, kun je naar de optie “Pokedex” in het hoofdmenu gaan en “Reset” selecteren.

Hoe herstart je Citra in Pokemon Y?

Citra kan opnieuw worden opgestart door naar het scherm Citra-instellingen te gaan en de herstarttijd te wijzigen in 1 uur van de standaardinstelling van 30 minuten.

Hoe start ik een nieuw Pokemon-spel?

Om een ​​nieuwe Pokémon-game te starten, moet je een account aanmaken op de website van Pokémon Games. Zodra je een account hebt, kun je het installatieprogramma van de game downloaden en op je computer installeren.

Hoe start ik een nieuw spel in Pokemon Legends?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces van het starten van een nieuwe game in Pokemon Legends varieert afhankelijk van de specifieke emulator en gameversie die je gebruikt. Enkele tips voor het starten van een nieuwe game in Pokemon Legends kunnen echter zijn: het selecteren van de juiste emulator en gameversie, het kiezen van de gewenste regio en het volgen van de aanwijzingen om uw accountgegevens in te voeren.

Hoe verwijder ik een Pokemon-opslagbestand op de emulator?

Om een ​​pokemon te verwijderen en het bestand op een emulator op te slaan, moet je eerst een nieuw opslagbestand maken. Vervolgens kunt u het oude opslagbestand verwijderen door het te selecteren en op de Delete-toets te drukken.

  Hoe game-updates op Xbox 360 te verwijderen?

Hoe verwijder ik een opslagbestand op Pokemon White?

Om een ​​opslagbestand op Pokemon White te verwijderen, moet u eerst een nieuw opslagbestand maken. Vervolgens moet u het oude opslagbestand verwijderen.

Hoe verwijder ik een opslagbestand op Pokemon Black?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van de game kunnen er verschillende manieren zijn om bestanden te verwijderen en op te slaan.

Hoe verwijder je een opslagbestand op Pokemon Pearl?

Om een ​​opslagbestand op Pokemon Pearl te verwijderen, open je eerst het scherm Opties van de game en selecteer je het tabblad ‘Gegevens’. Selecteer onder ‘Bestandstypen’ de optie ‘Bestand opslaan’. Typ in het veld “Naam” de naam van het opslagbestand dat u wilt verwijderen en druk op OK. Het spel zal vragen of je het bestaande opslagbestand wilt overschrijven of een nieuw bestand wilt maken. Kies het nieuwe opslagbestand en druk nogmaals op OK.