Hoe bewaarbestand Pokemon Brilliant Diamond te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er zijn een paar manieren om opslagbestanden voor Pokemon Brilliant Diamond te verwijderen.
  2. De gemakkelijkste manier is om het menu Bestand te gebruiken en “Verwijderen” te selecteren.
  3. Een andere manier is om op de “X”-knop op je toetsenbord te drukken wanneer je de game open hebt staan ​​en “Exporteren” te selecteren.
  4. Ten slotte kun je het opslagbestand verwijderen door naar de map “Data” te gaan en het bestand “Pokemon_Bricket_Diamond.save” te verwijderen.

Hoe opgeslagen gegevens in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl te verwijderen en een nieuw spel te starten?

FAQ

Hoe verwijder ik mijn briljante diamantopslag?

Er zijn een paar manieren om uw diamantopslag te verwijderen. Een manier is om het spel te openen en “Instellingen” in de linkerbovenhoek te selecteren. Selecteer vervolgens onder ‘Gegevens en instellingen’ de optie ‘Opgeslagen gegevens verwijderen’. Een andere manier is om naar uw map “Mijn games” te gaan en het bestand “Diamondsave.exe” te verwijderen.

Hoe start ik een nieuw spel op briljante diamant?

Er zijn een paar manieren om nieuwe spellen te starten op Brilliant Diamond. Je kunt de knop “Nieuw spel” in de linkerbovenhoek van het spelscherm gebruiken, of je kunt een nieuw account maken en helemaal opnieuw beginnen met spelen.

Hoe verwijder je de Pokémon Brilliant Diamond-update?

Om de Pokmon Brilliant Diamond-update te verwijderen, kun je de volgende stappen volgen:
Open de App Store en zoek de Pokmon Brilliant Diamond-update.
Tik erop en selecteer ‘Verwijderen’.
De app vraagt ​​of je de update wilt behouden of verwijderen. Kies “Verwijderen” en de update wordt van uw apparaat verwijderd.

  Hoe een opgeslagen spel op Pokemon Black 2 te verwijderen?

Heeft briljante diamant opslagbestanden?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de diamant en hoe deze is gemaakt. Over het algemeen worden diamanten in een laboratorium gemaakt met behulp van een aantal verschillende technieken, dus er is geen garantie dat hun opslagbestanden identiek zullen zijn. Als u echter een diamant heeft die u wilt verkopen of weggeven, is het altijd de moeite waard om te overwegen of u een reservekopie van de opslagbestanden wilt maken voor het geval er iets misgaat.

Hoe verwijder je een Pokemon-opslagbestand?

Om een ​​Pokemon te verwijderen en het bestand op te slaan, moet je eerst de game verwijderen en vervolgens de volgende mappen verwijderen:
-\Program Files (x86)\Pokemon
-\Gegevens
-\ Pokemons
-\Pokéstops

Hoe krijg je een glanzende starter in briljante diamant?

Er zijn een paar manieren om een ​​glanzende starter in een diamant te krijgen. De meest gebruikelijke manier is om het bij een Cut Diamond-dealer te krijgen. Een andere manier is om het bij een Cut Diamond Shop te krijgen.

Hoe verwijder je opgeslagen gamegegevens op een Switch?

Om opgeslagen gamegegevens op een Switch te verwijderen, moet je eerst een Nintendo Switch Online-account aanmaken en daarna de onderstaande stappen volgen. Nadat je deze stappen hebt gevolgd, kun je je opgeslagen gamegegevens verwijderen door naar het gedeelte ‘Opgeslagen games’ van de Nintendo Switch Online-accountbeheerpagina te gaan en ‘Gamegegevens verwijderen’ te selecteren.

Hoe krijg je alle 3 starters in BDSP?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om alle drie de starters in BDSP te krijgen, varieert afhankelijk van de specifieke build. Enkele tips om alle drie starters in BDSP te krijgen, zijn onder meer het gebruik van een build die sterk gericht is op de aanval, een build die sterk op verdediging is gericht of een build die geen starters heeft.

  Hoe een opslagbestand op Pokemon X te verwijderen?

Wat is chimchar verborgen vermogen?

Chimchar heeft de mogelijkheid om te transformeren in een vuur-type Pokemon.

Hoe verwijder je Pokemon massaal in BDSP?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Sommige mensen raden aan om een ​​verwijderknop op het hoofdscherm van het spel te gebruiken, terwijl anderen aanraden om het menu Bestand te gebruiken om bestanden te verwijderen. Uiteindelijk is het aan de speler om te beslissen hoe hij zijn Pokemon wil beheren.

Hoe start ik een nieuw spel op Pokemon?

Er zijn een paar manieren om een ​​nieuw spel op Pokémon te starten. Een manier is om de Pokédex te openen en een nieuwe Pokemon te vinden om te vangen. Een andere manier is om te ruilen met andere spelers.

Verwijdert het verwijderen van een game op Switch opgeslagen gegevens?

Nee, als je een game op Switch verwijdert, worden de opgeslagen gegevens niet verwijderd.

Hoe herstart je een Switch-game?

Om een ​​Switch-game opnieuw te starten, moet je eerst de game verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.

Kun je zien of een starter-Pokémon blinkt voordat je hem kiest?

Nee, je kunt niet zien of een Pokémon Shiny is totdat je hem oppakt. Pokémon wordt willekeurig gegenereerd en is mogelijk niet Shiny.

Wat is de beste Shiny Pokémon?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Verschillende Pokémon heeft verschillende sterke en zwakke punten, dus het hangt echt af van je speelstijl en voorkeuren. Enkele van de meer populaire Pokémon die als “glanzend” worden beschouwd, zijn Lugia, Moltres, Gyarados en Dragonite.

  Hoe een opgeslagen spel op Pokemon X te verwijderen?