Hoe beheer ik mijn Amazon-creditcard?

Beste antwoord:
  1. U kunt uw account online beheren op chase.com/amazon om uw rekening te betalen.
  2. bekijk recente accountactiviteit en andere beheeropties.

FAQ :

Kan ik mijn Amazon-creditcard online bekijken?

U kunt uw Amazon.com-creditcard beheren op de Chase-website en uw Synchrony StoreCard op de Synchrony-website. Als u zich aanmeldt bij een van beide websites, kunt u uw saldo en eerdere afschriften bekijken en uw beloningen beheren. U kunt ook eenmalige, automatische of terugkerende betalingen instellen.

Hoe vind ik mijn Amazon-creditcardnummer?

Je kunt je creditcardgegevens bewerken door in te loggen op je Amazon Payments-account, op de knop ‘Toevoegen’ te klikken naast waar ‘Mijn accountinstellingen bewerken’ staat en vervolgens de nieuwe gegevens in te voeren.

Waar vind ik mijn Amazon-tegoed?

Log in op de Amazon-website op een Mac of pc en klik vervolgens op de knop “Account en lijsten” in de rechterbovenhoek. Klik onder ‘Uw account’ op ‘Cadeaubonnen’.

Werkt Amazon kaartgegevens automatisch bij?

Op Amazon.com worden alle wijzigingen die u aanbrengt in uw kaartgegevens automatisch bijgewerkt naar Amazon Pay, met uitzondering van wijzigingen waarvoor een creditcardnummer of CVV-update vereist is.

  Waarom werkt mijn PayPal niet op ps4?