Hoe archiveer ik mijn PayPal-geschiedenis 2019?

Beste antwoord:
  1. Om recente transacties te bekijken.
  2. Verwijder alle e-mails in uw account.
  3. Door naar “Mijn account” te gaan.
  4. Selecteer alle records door het vakje “Datum” onder Mijn recente activiteit in de linkerkolom aan te vinken.
  5. Om deze vermeldingen uit uw lijst te verwijderen en te archiveren.
  6. Tik op ‘Archief’.

PayPal-transacties

FAQ :

Kun je PayPal-transacties nog steeds archiveren?

Er is een geschiedenis van elke transactie die u ooit met PayPal heeft gedaan of geaccepteerd, en er is weinig dat u kunt doen om deze te verbergen. PayPal bood de mogelijkheid om transacties per geval te archiveren; deze functie werd echter stopgezet in 2014.

Hoe ver gaat de geschiedenis van PayPal terug?

Voor vragen kan maximaal twee jaar worden opgegeven.

Kunnen anderen uw PayPal-geschiedenis zien?

Alleen de persoon die is ingelogd op het PayPal-account heeft toegang tot uw activiteit, afgezien van de PayPal-klantenservice. Het is van cruciaal belang om uw wachtwoord veilig te bewaren, zodat alleen u er toegang toe heeft.

Hoe verberg ik mijn persoonlijke gegevens op PayPal?

Door uw PayPal.Me-link te deactiveren, kunt u uw gegevens verbergen. Je kunt het op elk moment uitschakelen in de instellingen van je PayPal-account. Uw pagina is niet langer openbaar zichtbaar of vindbaar wanneer deze is uitgeschakeld, dus u kunt er geen geld mee ontvangen.

Hoe zie ik oude activiteit op PayPal?

Selecteer de activiteit onder het menu “Activiteit”. Klik op ‘Statements’ aan de rechterkant van de pagina en selecteer vervolgens ‘Aangepast’. Selecteer een transactietype, een datumbereik en een bestandsindeling. Maak een rapport door op ‘Rapport maken’ te klikken. Wanneer het rapport klaar is, klikt u op “Download” om het te ontvangen.

  Hoe verwijder ik mijn creditcard van LYFT?