Hoe apps van Galaxy S4 te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Open de app Instellingen en scrol omlaag om ‘Apps’ te vinden.
  2. Tik op “alles verwijderen” en selecteer vervolgens de apps die u wilt verwijderen.
  3. Blader terug naar boven en tik op “Gereed.

Hoe te verwijderen

FAQ

Hoe verwijder ik ongewenste apps van mijn Samsung Galaxy S4?

Er zijn een paar manieren om ongewenste apps van je Samsung Galaxy S4 te verwijderen. U kunt een app voor het verwijderen van de Samsung Galaxy S4 gebruiken of u kunt een handmatig verwijderingsproces gebruiken.

Hoe verwijder ik apps permanent van mijn Samsung Galaxy?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige methoden die u kunt gebruiken, zijn onder meer het verwijderen van de app uit de opslag van uw telefoon, het gebruik van een Samsung Galaxy-app-verwijderprogramma of het gebruik van een Samsung Galaxy-opschoonprogramma.

Hoe verwijder ik pictogrammen van mijn Samsung Galaxy s4?

Er zijn een paar manieren om pictogrammen van uw Samsung Galaxy s4 te verwijderen. Een manier is om een ​​hulpprogramma genaamd “Samsung Galaxy S4 Remove Icons” te gebruiken, dat te vinden is in de Google Play Store. Een andere manier is om een ​​flitsbaar zipbestand van de herstelmodus te gebruiken met de naam “Samsung Galaxy S4 Remove Icons v1.0” dat te vinden is op het Samsung Galaxy S4 Forum.

Waarom kan ik geen apps op mijn Samsung-telefoon verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom het moeilijk kan zijn om apps van je Samsung-telefoon te verwijderen. Een reden is dat er een aantal ingebouwde Samsung-app-functies zijn die gebruikersinteractie vereisen om te kunnen functioneren. Als u een app wilt verwijderen, moet u deze eerst verwijderen en vervolgens de bijbehorende gegevens verwijderen. Bovendien kunnen sommige Samsung-apps (zoals de app Contacten) mogelijk niet worden verwijderd zonder uw telefoon te rooten.

  Hoe alle agenda-evenementen op de Samsung Galaxy S10 te verwijderen?

Hoe verwijder ik een ingebouwde app?

Om een ​​ingebouwde app te verwijderen, opent u de instellingen van de app en selecteert u “Verwijderen.

Kan ik diverse bestanden op Galaxy S4 verwijderen?

Ja, u kunt diverse bestanden op de Galaxy S4 verwijderen. Open hiervoor Bestandsbeheer en selecteer het tabblad “Bestanden”. Scroll naar beneden en selecteer de optie “Diverse bestanden”. Verwijder alle bestanden die u niet meer nodig heeft.

Hoe verwijder ik een app volledig van mijn Android?

Er zijn een paar manieren om een ​​app van je Android-apparaat te verwijderen. Een manier is om de app te verwijderen met de App Manager van de App Store. Een andere manier is om de app handmatig te verwijderen door naar de App Store te gaan en op de knop “Verwijderen” te tikken.

Hoe verwijder ik een app definitief?

Er zijn een paar manieren om een ​​app permanent te verwijderen:
Verwijder de app van je telefoon.
Verwijder de app en al zijn gegevens.
Vergrendel je telefoon en verwijder de app.

Hoe verwijder ik een Android-app die niet kan worden verwijderd?

De beste manier om een ​​Android-app te verwijderen, is door het verwijderprogramma te gebruiken dat bij de app wordt geleverd.

Hoe verwijder ik Youtube van mijn Samsung Galaxy S4?

Om YouTube van je Samsung Galaxy S4 te verwijderen, zet je eerst je Samsung Galaxy S4 uit en verwijder je alle verwisselbare opslagapparaten, zoals een geheugenkaart. Gebruik vervolgens de volgende stappen om YouTube te verwijderen:
Open de Google Play Store op uw Samsung Galaxy S4 en zoek naar ‘Youtube’.
Zodra je YouTube hebt gevonden, tik je erop om het installatieprogramma te openen.

  Hoe een kalendergebeurtenis op de Samsung Galaxy S7 te verwijderen?

Hoe verwijder ik Tripadvisor van mijn Galaxy S4?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige methoden om Tripadvisor van een Galaxy S4 te verwijderen, zijn onder meer het gebruik van een software-verwijderprogramma, het rooten van het apparaat of het gebruik van een app van derden, zoals Droid Life, om Tripadvisor te verwijderen.

Hoe voeg ik apps toe aan mijn Galaxy S4?

Er zijn een paar manieren om apps aan je Galaxy S4 toe te voegen. U kunt het Galaxy Apps-programma installeren vanuit de Google Play Store, of u kunt een app sideloaden vanuit een externe winkel.

Hoe verwijder je een app die geen verwijderingsoptie heeft?

U kunt een app verwijderen door naar de app store-pagina te gaan, op de knop “Verwijderen” te klikken en vervolgens op de knop “Verwijderen” te klikken.

Maakt het uitschakelen van apps ruimte vrij?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de app en hoe deze wordt gebruikt. Over het algemeen zal het uitschakelen van apps ruimte op het apparaat vrijmaken, maar er kunnen enkele uitzonderingen zijn.

Kunnen vooraf geïnstalleerde apps worden verwijderd?

Ja, vooraf geïnstalleerde apps kunnen worden verwijderd. Volg hiervoor deze stappen:
Open de app Instellingen en selecteer het tabblad Algemeen.
Scroll naar beneden en klik op de knop Items verwijderen.
Selecteer de apps die u wilt verwijderen en klik op de knop Verwijderen.