Hoe apps op Samsung Galaxy 5 te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er zijn een paar manieren om apps op de Samsung Galaxy 5 te verwijderen.
  2. Een manier is om de Samsung Galaxy App Store te gebruiken.
  3. Open hiervoor het hoofdscherm van de telefoon en tik op de drie lijnen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Selecteer hier “Apps” in de lijst en tik vervolgens op de knop “Verwijderen”.

Samsung Galaxy S5

FAQ

Hoe verwijder ik ongewenste apps van mijn Samsung-telefoon?

Er zijn een paar manieren om ongewenste apps van je Samsung-telefoon te verwijderen. U kunt de uninstaller-app gebruiken of u kunt elke app één voor één verwijderen.

Waarom kan ik geen apps op mijn Samsung verwijderen?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om apps op uw Samsung-telefoon te verwijderen. Een daarvan is om naar de app Instellingen te gaan en de categorie Algemeen te selecteren. Scroll naar beneden en selecteer Alle app-gegevens verwijderen. Hiermee worden alle gegevens voor al uw apps verwijderd, inclusief uw accountgegevens.

Hoe verwijder ik ongewenste apps?

U kunt apps verwijderen door naar de App Store te gaan en op de knop “Verwijderen” te klikken.

Hoe verwijder ik een app op Android 5?

Om een ​​app op Android 5 te verwijderen, opent u eerst de app Instellingen en scrolt u naar beneden. Selecteer vervolgens “Toepassingen”. Scrol omlaag naar de onderkant van de lijst en markeer de app die u wilt verwijderen en tik op de knop “Verwijderen”.

Waarom laat mijn telefoon me geen app verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom verwijderde apps mogelijk niet met succes worden verwijderd. Een reden is dat de app mogelijk in de cache op het apparaat is opgeslagen. Als de app lange tijd in de cache is opgeslagen, kan deze worden verwijderd en niet meer worden verwijderd. Een andere reden is dat het apparaat de app mogelijk niet kan vinden wanneer het probeert deze te verwijderen.

  Hoe Picasa-foto's van Samsung Galaxy S5 2016 te verwijderen?

Hoe verwijder ik een Android-app die niet kan worden verwijderd?

Er zijn een paar manieren om een ​​Android-app te verwijderen die niet kan worden verwijderd. Een manier is om de zoekfunctie van de App Store te gebruiken om de app te zoeken en deze uit de App Store te verwijderen. Een andere manier is om de app te verwijderen door naar de instellingen van de app te gaan en de vermelding van de app te verwijderen.

Hoe verwijder ik een app volledig van mijn Android?

Er zijn een paar manieren om een ​​app volledig van je Android-apparaat te verwijderen. U kunt de uninstaller-app gebruiken of u kunt een rootmethode gebruiken.

Hoe verwijder ik vooraf geïnstalleerde apps op Android?

Er zijn een paar manieren om vooraf geïnstalleerde apps op Android te verwijderen. U kunt de pakketnaam van de app vinden en deze verwijderen uit de app-store, of u kunt de app van de telefoon verwijderen door naar de instellingen te gaan en ‘Apps verwijderen’ te selecteren.

Waarom kan ik een app niet van mijn startscherm verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom u een app niet van uw startscherm kunt verwijderen. Een reden is dat de app mogelijk door een derde partij is geïnstalleerd en niet door het apparaat zelf. Een andere reden is dat de app mogelijk niet compatibel is met de huidige firmware of software op uw apparaat. Ten slotte kan het worden geblokkeerd door uw provider of door de app store zelf.

Maakt het uitschakelen van apps ruimte vrij?

  Hoe verwijder ik een e-mailaccount van mijn Samsung Galaxy S6?

Apps kunnen ruimte innemen vanwege hun bestanden en mappen. Uitgeschakelde apps hebben doorgaans kleinere bestanden en veroorzaken minder snel problemen op uw apparaat.

Hoe verwijder ik een app definitief van mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om een ​​app permanent van je telefoon te verwijderen. U kunt de optie “App verwijderen” in de App Store gebruiken, of u kunt de app verwijderen en vervolgens het bestand van uw apparaat verwijderen.

Verwijdert het verwijderen van een app deze?

Het is niet mogelijk om een ​​app te verwijderen zonder deze te verwijderen. De app wordt op uw apparaat opgeslagen en u moet deze opnieuw installeren als u hem opnieuw wilt gebruiken.

Hoe verwijder ik in de fabriek geïnstalleerde apps?

Om in de fabriek geïnstalleerde apps te verwijderen, kunt u het verwijderingsprogramma van de app gebruiken.

Hoe verwijder ik pictogrammen van mijn Android-startscherm?

Er zijn een paar manieren om pictogrammen van uw Android-startscherm te verwijderen. Een manier is om de optie “Aanpassen” in de app Instellingen te gebruiken en “Alle pictogrammen verwijderen” te selecteren. Een andere manier is om een ​​widget of launcher-app te gebruiken en de pictogrammen te verwijderen door ze te selecteren en op de knop “Verwijderen” te klikken.

Hoe wis ik mijn Android-startscherm?

Volg deze stappen om uw Android-startscherm te wissen:
Open de app Instellingen en selecteer Systeem > Gegevens wissen.
Selecteer de gewenste bestemming voor uw gegevens en klik op OK.
Herhaal dit proces voor al uw apps en mappen.