Hoe alle oproepen in Google Voice 2017 te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er is geen definitief antwoord op deze vraag.
  2. Afhankelijk van je Google Voice-instellingen.
  3. Het verwijderen van alle oproepen kan verschillende benaderingen hebben.
  4. Sommige gebruikers moeten bijvoorbeeld een nieuw account maken en oproepdoorschakeling instellen.
  5. Terwijl anderen oproepen gewoon helemaal kunnen uitschakelen.
  6. Uiteindelijk is de beste manier om alle oproepen in Google Voice 2017 te verwijderen TBD.

Wat gebeurt er als je het Google Voice-nummer verwijdert?

FAQ

Hoe verwijder ik alle oproepen in Google Voice?

Om alle oproepen in Google Voice te verwijderen, opent u de Google Voice-app op uw apparaat en selecteert u ‘Alle oproepen verwijderen.

Hoe wis ik mijn Google Voice-archief?

Je Google Voice-archief wissen:
Log in op uw Google-account en klik op de knop “Accountinstellingen” in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm.
Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op de link “Geschiedenis en alle gegevens wissen”.
Voer de gewenste informatie in de velden “Geschiedenis en alle gegevens wissen” in en klik op de knop “Wissen”.

Hoe wis ik mijn hele voicemailbox?

Er zijn een paar manieren om uw voicemailbox te wissen. U kunt de functie “Spraak wissen” in uw e-mailclient van Outlook Express of Windows NT gebruiken, of u kunt het hulpprogramma “Mailbox wissen” van de Microsoft Office-suite gebruiken.

Hoe kan ik mijn Google Voice-geschiedenis bekijken?

Om uw Google Voice-geschiedenis te bekijken, opent u een Google-account en klikt u op het tabblad ‘Geschiedenis’. Scroll naar beneden om het gedeelte ‘Google Voice’ te vinden en klik erop.

Hoe kan ik mijn Google-oproepgeschiedenis bekijken?

  wat betekent google smart lock

Om uw Google-oproepgeschiedenis te bekijken, opent u een nieuw venster op uw computer en typt u ‘oproepgeschiedenis’ in de adresbalk.

Hoe selecteer ik alles in Google Voice?

Om alles in Google Voice te selecteren, kun je de volgende opdracht gebruiken:
g Stem alles selecteren

Hoe verwijder ik gearchiveerde telefoonnummers?

Om een ​​gearchiveerd telefoonnummer te verwijderen, kunt u de knop “Verwijderen” op de instellingenpagina van de telefoon gebruiken.

Houdt Google Voice tekstgegevens bij?

Google Voice houdt geen tekstrecords bij.

Kan Google Voice oproepen volgen?

Ja, Google Voice kan oproepen volgen.

Hoe wis ik mijn Google Voice-geschiedenis op mijn iPhone?

Om uw Google Voice-geschiedenis op uw iPhone te wissen, logt u eerst in op uw Google-account en klikt u op de drie regels in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm. Typ “geschiedenis wissen” en druk op enter.

Waar worden Google Voice-opnames opgeslagen?

De Google Voice opnames worden opgeslagen op het Google Cloud Platform.

Is er een manier om alle voicemails in één keer te verwijderen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien het verwijderingsproces voor voicemails afhankelijk is van de gebruikte telefoon en voicemailsoftware. Enkele tips voor het verwijderen van alle voicemails op een bepaalde telefoon kunnen echter het gebruik van een hulpprogramma voor het wissen van de telefoon of het gebruik van een hulpprogramma voor het verwijderen van virussen zijn.

Waarom zit mijn mailbox vol?

Je mailbox zit vol omdat je veel berichten hebt verzonden en ontvangen.

Hoe wis ik mijn voicemailbox op mijn iPhone?

  Hoe verwijder je afbeeldingen van Google?

Er zijn een paar manieren om uw voicemailbox op uw iPhone te wissen. Een manier is om de functie “heldere stem” in de Berichten-app te gebruiken. Een andere manier is om de functie “alle berichten verwijderen” in de Berichten-app te gebruiken.

Hoe kom ik aan mijn 2 jaar oude belgeschiedenis?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van het telefoonbedrijf kunt u mogelijk uw belgeschiedenis opvragen door contact met hen op te nemen en om een ​​kopie van uw accountgeschiedenis te vragen.