Google Family Link-limietnummers die kunnen bellen?

Beste antwoord:
  1. Google Family Link heeft wel een limiet op het aantal mensen dat je kind kan bellen. Die limiet wordt echter niet gepubliceerd.
  2. U moet contact opnemen met Google-ondersteuning om die informatie te achterhalen.

Ouderlijk toezicht instellen op iPhone of iPad

FAQ

Kan ik voorkomen dat mijn kind een nummer belt?

Ja, u kunt uw kind blokkeren om een ​​nummer te bellen. U kunt de ingebouwde oproepblokkeringsfunctie van uw telefoon gebruiken of een app van derden downloaden om dit te doen.

Kan Family Link telefoongesprekken beheren?

Ja, Family Link kan telefoongesprekken beheren. Ouders kunnen de app gebruiken om te zien hoeveel tijd hun kind elke dag op hun telefoon doorbrengt, en ze kunnen tijdslimieten instellen voor specifieke apps. Ouders kunnen ook bepaalde nummers blokkeren om hun kind te bellen of te sms’en.

Hoe vergrendel ik een gesprek op Family Link?

Als u een oproep op Family Link wilt vergrendelen, opent u het oproepscherm en drukt u op het slotpictogram in de rechterbovenhoek.

Kan ik voorkomen dat mijn kind een Android-nummer belt?

Ja, je kunt ervoor zorgen dat je kind geen nummer kan bellen op een Android-telefoon. U kunt de ingebouwde functie voor het blokkeren van oproepen op uw Android-telefoon gebruiken of hiervoor een app van derden downloaden.

Kan Family Link sms-berichten zien?

Ja, Family Link kan sms-berichten zien. Het kan ook de contactgegevens zien van de mensen met wie een kind heeft ge-sms’t, evenals de datums en tijden van die sms’jes.

Kan Family Link sms-berichten blokkeren?

  Koe om google familielink te verbreken

Ja, Family Link kan sms-berichten blokkeren. U kunt alle berichten blokkeren of alleen berichten van bepaalde contacten. Open hiervoor de Family Link-app en ga naar het gedeelte ‘Schermtijd’. Tik onder ‘Geblokkeerde contacten’ op ‘+’ en voeg de telefoonnummers toe van de mensen die je wilt blokkeren.

Wat gebeurt er als je kind 13 wordt via Family Link?

Als je kind 13 jaar of ouder is op Family Link, kan het zijn eigen account maken en zijn eigen instellingen beheren. U kunt hun account niet langer beheren vanaf uw apparaat.


Kan Family Link WhatsApp-berichten zien?

Ja, Family Link kan WhatsApp-berichten zien.

Hoe blokkeer je iemands nummer van een andere telefoon?

Er zijn een paar manieren om een ​​nummer van een andere telefoon te blokkeren. Een manier is om naar de instellingen van je telefoon te gaan en het nummer toe te voegen aan je lijst met geblokkeerde contacten. Een andere manier is om een ​​app te installeren die oproepen en berichten van specifieke nummers blokkeert.

Hoe omzeil ik de Family Link-tijdslimiet?

Er is geen manier om de Family Link-tijdslimiet te omzeilen. Je kunt wel aan je ouders vragen om de beperking voor je op te heffen.

Kan mijn kind twee apparaten op Family Link hebben?

Ja, je kind kan twee apparaten hebben op Family Link. U kunt extra apparaten toevoegen door in te loggen op familylink.com/account en op “Apparaten beheren” te klikken.

Kan Family Link YouTube-geschiedenis bekijken?

Ja, Family Link kan de YouTube-geschiedenis bekijken.

  Hoe het kind te bekijken in een Google Voice-account voor gezinslinks

Wat is MMG-berichten?

MMG-berichten zijn een berichtenprotocol waarmee berichten tussen meerdere apparaten kunnen worden verzonden. Het is ontworpen om snel, efficiënt en veilig te zijn.